Wegens verbouwingen start ik met de massages, Shiatsu, Reiki en Voetreflexologie tegen begin september. Meditatie en spirituele begeleiding, Gezondheidscoaching, Cursussen en lezingen kunnen wel door gaan.

Traditionele/Zweedse massage
Energetische massage
Hot-Stone massage
Kruidenstempel massage
Mineraal-celzouttherapie
Bachbloesemremedies
Reiki healing
Shiatsu (drukpuntmassage)
Gezondheidscoaching
Meditatie en spirituele begeleiding
Cursussen en lezingen
PrijslijstBeroepsmassage.

Traditionele/Zweedse massage:

Massage (Grieks: massein=kneden; Arabisch: mass=zacht drukken) is het toepassen van handgrepen, op het als regel ontblote en ontspannen lichaam, met de bedoeling de normale functies te onderhouden of functiestoornissen te voorkomen of te verbeteren.
Zowel op lichamelijk als op geestelijk en emotioneel vlak werkt massage als een prikkeltherapie. Op lichamelijk vlak wordt door massage het hele organisme geactiveerd. Het organisme reageert dynamisch op deze prikkel en stimuleert lichaamssystemen en de zelf- genezende kracht van het lichaam. Massage beïnvloedt de zenuwen in de huid en onderhuid. Hierdoor wordt het autonome zenuwstelsel gestimuleerd en komt er evenwicht tussen sympaticus en parasympaticus. Door de mobilisatie van weefsels verhoogt de doorbloeding, worden de lymfeklieren gestimuleerd en verminderen spierspanningen. Ook de klierwerking en het immuunsysteem worden gestimuleerd. Massagetechnieken zoals bindweefselmassage en dieptemassage, die soms pijn veroorzaken, bieden een tegenprikkel aan bestaande pijn, waardoor die vaak enige tijd wordt gedempt. De hersenen produceren dan endorfine en de afvoer van afvalstoffen uit de weefsels wordt bevorderd. Stimulatie van reflexpunten en -banen kunnen organen en orgaansystemen beïnvloeden. Op geestelijk en emotioneel vlak werkt massage ook diepgaand. Niet alleen door het losmaken van emotionele spanningen die opgeslagen kunnen zitten in de spieren, maar ook doordat er een subtiele geneeskracht uitgaat van menselijke aanraken. Klassieke of Zweedse massage bestaat uit vijf verschillende handgrepen( effleurage, petrissage, fricties, tapoteren, intermitterend drukken + vibreren en stretchen). Deze technieken worden toegepast bij praktisch alle andere massagevormen.

Effecten op het organisme:

Er is reeds veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van massage. Hier worden de effecten besproken van een klassieke massage. Verschillende ervan zijn wetenschappelijk bewezen. Massage werkt zeer gericht op een bepaald systeem. Voorbeelden zijn lymfedrainage waarbij men het lymfesysteem activeert, musculaire massage of diepte massage waar voornamelijk spierdysfuncties worden behandeld en energetische massage die een invloed heeft op het energetisch veld van de mens.

Massage heeft invloed op:

Mogelijke reacties tijdens de massage:

Wat er ook naar buiten komt, het is zoals het is. De massage brengt net datgene naar buiten wat aanwezig is. Heel vaak geeft het achteraf een opgelucht of lichter gevoel, net alsof je een zware rugzak lichter gemaakt hebt.
De Zweedse massage met gesprek duurt anderhalf uur en kost 50 €.

Naar top

Energetische massage:


Energetische massage is een relaxerende, sensitieve massage van het lichaam. Het doel van een energetische massage is de levensenergie in beweging te brengen. Energiekanalen in het lichaam worden geopend en het kan blokkerende energie in het lichaam vrij maken en afvoeren. Wanneer er te veel of te weinig energietoevoer is of wanneer de stroom stagneert geraakt de mens uit balans. Door de energie weer in beweging of in balans te brengen gaan we ons fitter, helderder en blijer voelen. Een energetische massage kan verder gaan dan enkel relaxatie. Het brengt je fysische en psychische gezondheid op peil. Je kan jezelf als mens bewuster als geheel ervaren, m.a.w. als lichaam, geest en ziel.
De persoon wordt gemasseerd met warme olie, dit om soepele glijdende bewegingen te verkrijgen terwijl de etherische oliën een kalmerende werking bevorderen. Na de massage krijgt hij of zij de tijd en ruimte om nog even na te genieten.
Energetische massage werkt ook ontspannend en verlicht pijn en ongemakken bij zwangere vrouwen. Deze massage is volledig veilig voor moeder en kind.
Energetische massage met gesprek duurt anderhalf uur. Prijs is 50 €.

Naar top

Hot- Stone massage

Een Hot- Stone massage is zoals het woord al zegt, een massage met "hete" stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt, ligt om en nabij de 50° Celsius. Terwijl sommige stenen op en onder je lichaam neergelegd worden en hun warmte daar zijn werk doet, worden andere delen van je lichaam gemasseerd met warme stenen gedrenkt in etherische oliën.

Hot- Stone massage is een oude vorm van helingskunst die al 2000 jaar geleden gebruikt werd in India en China en krijgt nu meer bekendheid en populariteit over de hele wereld. De stenen die gebruikt worden zijn basaltstenen. Basaltsteen is gevormd uit afgekoelde, gesmolten lava. Het is grijs van kleur. Basalt heeft het kenmerk dat het lang de warmte kan behouden. Zij zorgen niet alleen voor de temperatuur, zij geven ook hun persoonlijke energie door. De stenen komen uit de aarde en zijn miljoenen jaren oud. Deze energie van de aarde gaat over op de cliënt, en vitaliseert of ontspant hem. Basaltstenen bevatten een natuurlijke wijsheid. Basalt is feitelijk een van de meest voorkomende stenen op deze planeet. Basalt is de materie die het meest voorkomt bij uitbarstingen van vulkanen. Basalt word gevormd uit de meer vloeibare soorten lava. De oceaanbodem, die 68 procent van het wereldoppervlak vormt, bestaat zelf uit basalt. De enorme rotsblokken zijn vervolgens langs de rivierbodem of oever van de zee gespoeld totdat zij op den duur, een aantal miljoenen jaren later, eindelijk als buitengewoon gladde aardappelvormige kiezelstenen die wij in de massage gebruiken.

Hoe werken de stenen.

Er zijn twee manieren om de verwarmde stenen te gebruiken: Een Hot- Stone massage is aangewezen bij onderstaande ongemakken:
Een Hot-Stone massage + gesprek duurt anderhalf uur en kost 50 €.

Naar top

Kruidenstempel massage:

Wat is een kruidenstempel massage:
Een massage met warme tot hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden met een krachtige helende werking. Zij activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De deugddoende warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest en de zachte massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn. Kruiden zijn gezond, ze maken ons vrij van stress en dagelijkse spanningen. Het kruidige aroma begeleid met zachte muziek is een geschenk aan uw geest en lichaam. Tijd om weg te dromen, te ontspannen en tanken van nieuwe energie. Vooraleer wij met de kruidenmassage beginnen wordt de huid eerst grondig gezuiverd met een zoutpeeling/ scrub.
Het lichaam wordt met etherische oliën ingesmeerd en zo mee met de kruidenstempels in het lichaam gemasseerd.
Een kruidenstempel massage + gesprek duurt anderhalf uur en kost 50 €.

Wat is een zoutstempel massage:
Idem als kruidenstempel maar hier wordt Dodezee- of Himalaya zout gebruikt om het lichaam grondig te reinigen te ontslakken en te ontgiften. De opgehoopte afvalstoffen kunnen via de huid naar boven komen en zo worden afgevoerd. Ook hier worden aangepaste etherische oliën gebruikt.
De stempels worden gevuld met Dodezeezout of Himalayazout, deze worden onder gedompeld in een tajine met olie naar keuze. Eerst word het lichaam gereinigd zodat de poriën goed openstaan voor hydratatie, daarna kan de massage van start gaan. De verwarmde stempels volgen de energiebanen en worden geplaatst op precieze energiepunten van het lichaam. Door verschillende bewegingen van de stempels worden de gifstoffen in het lichaam losgemaakt, verpulverd, verspreid en gedraineerd.
Het Dodezee zout of Himalaya zout in de stempels zuivert, draineert en re-mineraliseert het lichaam Himalaya zout bezit 84 verschillende mineralen en sporenelementen die via de huid kunnen opgenomen worden. Het zorgt tegelijkertijd voor een peeling waarvan de huid zijdezacht wordt.

Contra indicaties:
Psoriasis, ondervoede en droge huid, niet lekker in je vel voelen, CVS, fibromyalgie, stress, negatieve energie, rugpijn, gewrichtspijn, slechte doorbloeding, slechte of verminderde werking van bloed en lymfestelsel…..
Een zoutstempel massage + gesprek duurt anderhalf uur en kost 50 €.

Naar top

Minneraal-celzouttherapie (Dr. Schüssler):

Ontgiften en ontslakken:
Celzouten zijn lichaamseigen enkelvoudige mineralen waarover iedereen in meer of mindere mate beschikt. De celzouttherapie volgens Dr. Schüssler is gebaseerd op het feit dat er lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan als het lichaam zelf niet voldoende celzouten aanmaakt om goed te kunnen functioneren. Dit tekort kan allerlei oorzaken hebben zoals: ziekte, vervuiling, stress enz….. De celzouten bestaan uit specifiek negatief en positief geladen bestanddelen, genaamd ionen. Omdat celzouten lichaamseigen stoffen zijn, vormt celzouttherapie volgens Dr. Schüssler een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en daarom zeer geschikt voor zelfmedicatie voor jong en oud, mens en dier. De celzouttherapie van Dr. Schüssler is erop gericht om het door overbelasting optredend tekort aan celzouten op te lossen. Anders gezegd: Wanneer de 12 celzouten in de juiste verhouding en op de juiste plaats aanwezig zijn in het stofwisselingssysteem functioneert deze heel goed.. Ze functioneren niet goed als er een tekort aan celzouten aanwezig is. Een gebrekkige stofwisseling geeft overbelasting, wat op de duur aanleiding is voor klachten. De zouten zijn afgeleid van de fundamentele bouwstoffen, de zogenaamde mineralen van het lichaam waaronder calcium, kalium, magnesium e.a. Ons lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water waarin deze mineralen in welbepaalde verhouding voorkomen. De juiste verhoudingen zijn noodzakelijk voor de vele processen die in het lichaam plaatvinden, en bij een tekort aan deze mineralen voelt men zich over het algemeen minder vitaal en is men vastbaar voor allerlei ziekten. De celzouten zijn hoog energetisch en stimuleren het natuurlijk regenererend vermogen van het organisme. Celzouten zijn géén medicijnen en kunnen dus probleemloos gecombineerd worden met elke vorm van medicatie. Er wordt eerst een gezichtsreiniging gedaan, gevolgd door een intake-gesprek met aangezichtsdiagnose en dan een gespecialiseerde therapie op maat van de persoon. Nadien koopt men de nodige celzouten van Dr. Schüssler om thuis in te nemen en dit minstens 3 maanden tot een jaar.
Een mineraal- en celzouten therapie duurt 60 minuten en kost 40 €.

Naar top

Bachbloesemremedies:

Genoemd naar zijn ontdekker Dr. Edward Bach (Engelse arts, bacterioloog en homeopaat). Hij heeft na jarenlange research een geneesmethode gevonden gebaseerd op 38 tincturen uit bloesems van planten, struiken en bomen. Hij ontdekte dat ze een vibratie afgaven die aansloot bij de archetypische gemoedstoestand van mensen en emoties gunstig beïnvloeden, die hij verdeelde in 7 groepen: ANGST-ONZEKERHEID-DESINTERESSE VOOR HET HIER EN NU-EENZAAMHEID EN WANHOOP en OVERBEZORGDHEID VOOR HET WELZIJN VAN ANDEREN. Het uitgangspunt van deze therapie is dat de werkelijke oorzaak van ziekte ligt in het gevoelsleven van de mens. Voor elke "negatieve" stemming en/of gemoedstoestand bestaat er een passende remedie om deze te helpen transformeren naar een "positieve" gemoedstoestand. Al 70 jaar bewijzen Bachbloesemremedies dat ze een reële hulp zijn bij o.a. stress, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, onverwerkt verdriet, depressie, angst, school- en gedragsproblemen bij kinderen, faalangst, vliegangst, slapeloosheid enz… Werken met Bachbloesemremedies is heel eenvoudig en totaal zonder risico. Ze hebben nooit negatieve bijwerkingen, zijn volledig natuurlijk en zijn van toepassing voor de hele familie, van jong tot oud, alsook voor planten en dieren. Werken met de bloesems bij dieren hebben al mooie en verwonderlijke resultaten gegeven. Als een van je lievelingsplanten op het punt staat het te begeven, zal je versteld staan wat enkele druppels van een van de Bachbloesems kan geven. Het is aan te raden wanneer je met een kuur bloesems start, je deze minstens 4 tot 6 maal per dag verdeeld over de ganse dag, inneemt. Het is niet de hoeveelheid dat telt maar de frequentie. Het heeft zoals de meeste homeopathische middelen zijn tijd nodig om in te werken, dus even geduld en ga er minstens 4 tot 6 maanden mee door. Er is ook een samengestelde bloesem ( rescue genaamd ) die je dadelijk kan innemen bij een nood- of stress situatie, dit is wel om dadelijk en op het moment zelf en eventueel nog enkele dagen daarna in te nemen, niet om maanden en jaren aan een stuk in te nemen, dan zijn er andere bloesems die beter verlichting kunnen brengen. Een Bachbloesemremedie plus advies kost 10 euro, voor het bijvullen van de remedie 7 euro.

Naar top

Reiki healing:

Dit is een healing smethode die gebruik maakt van gestuurde levenskrachtenergie uit de kosmos. Reiki is midden de 19de eeuw ontdekt door Mikao Ushi.
Het is een therapie gebaseerd op handoplegging. Een zachte aanraking die helpt om de natuurlijke kracht van het lichaam tot zelfgenezing aan te zetten. Zij brengt dat wat uit evenwicht is zo goed mogelijk terug in balans en helpt fysieke en emotionele symptomen te verlichten. Reiki is een Japans woord dat gesplitst wordt in twee delen REI (betekent universeel) en KI (betekent levenskracht). Alles om en in ons ontstaat uit deze energie. Reiki kan dan ook gegeven worden aan elk levend wezen( mensen, planten, dieren en zo voorts). De reikigever is enkel een kanaal ,en de patiënt zuigt de energie uit de kosmos in zijn lichaam op. Deze verspreidt zich naar de plaatsen waar het nodig is. Een Reikibehandeling werkt ontgiftend en reinigt het lymfesysteem. Een Reiki behandeling brengt ontspanning en verwijderd negatieve energie zoals angsten boosheid , stress …. Het kan zijn dat je gewoon zo moe bent dat je het gevoel hebt dat je levensenergie mist, zo kan je via Reiki de verbruikte energie terug aanvullen. De westerse geneeskunde concentreert zich enkel op de symptomen en op het fysisch vlak, Reiki werkt op alle niveaus(fysisch, emotioneel, mentaal en spiritueel). Reiki brengt laagje per laagje de oorzaak van het probleem naar boven zodat er inzicht, healing en loslaten in de plaats kan komen. Elke behandeling laat maar net zoveel naar boven komen zodanig dat een patiënt de tijd krijgt om er mee te werken en het leert te neutraliseren. Als iemand niet wil genezen(onbewust) doet de energie toch haar werk , maar de resultaten zijn dan niet direct merkbaar. Reiki wordt ook gegeven om geblokkeerde chakra's op te sporen en deze dan stap voor stap te deblokkeren. Tijdens het deblokkeren worden er vaak edelstenen gebruikt. Reiki kan ook op afstand gegeven worden. Het maakt niet uit of je aanwezig bent of niet, vlak bij bent of aan de andere kant van de wereld, de energieoverdracht vindt altijd plaats. De energieoverdracht kan ook via foto's doorgegeven worden. Een afstandsbehandeling duurt 30 min, drie tot zeven dagen na elkaar. Men kan ook naar een situatie Reiki sturen, dat wordt meestal gedaan als er geen toestemming is. In principe moet Reiki gevraagd worden of er moet toestemming voor gegeven worden. Een Reiki healing duurt 60 min en kost 40 €. Een Reikibehandeling op afstand kost 15 €. Je moet niets meebrengen, losse kledij is gewenst zoals een trainingspak. Na een Reiki behandeling kunnen er symptomen optreden zoals : zich een beetje zweverig voelen, enkele dagen diarree, vaker of gekleurder urineren, iets meer transpireren, hoofdpijn hebben. Maar ook zaken zoals: sneller geëmotioneerd reageren, huilbuilen krijgen, slappe lach hebben en zo voorts. Deze symptomen zijn echter enkele dagen later verdwenen , maar als je vragen hebt of er is iets niet duidelijk contacteer mij dan gerust.

Naar top

Shiatsu (drukpuntmassage)

Het woord 'shiatsu' betekent letterlijk 'druk van de vingers'. Shiatsu is een vorm van lichaamsbehandeling waarbij druk wordt uitgeoefend met de duimen en handpalmen, op bepaalde energiepunten en meridianen in het lichaam.
Shiatsu is een methode om met het lichaam te werken welke gebaseerd is op de traditionele oosterse filosofie en geneeskunde. Shiatsu wordt ook wel accupressuur of drukpuntmassage genoemd. Onze levensenergie (Ki of Chi) stroomt langs bepaalde banen door het lichaam (meridianen genoemd) . Meridianen zijn elektro -magnetische kanalen waar de vitale energie (Ki) stroomt. Pijn en ziekte zijn signalen waardoor het lichaam duidelijk maakt dat er een blokkade is in de energiestroom. Door massage en druk uit te oefenen op bepaalde punten tracht men terug harmonie te creëren. Men kan zich ook met Shiatsu laten behandelen om in goede gezondheid en in juiste balans te blijven. Je zal merken dat Shiatsu heel ontspannend werkt, de weerstand tegen ziekten verhoogd, het lichaam reinigt en versoepeld, de werking van de inwendige organen reguleert, het kan mensen begeleiden bij het doormaken van moeilijke emotionele situaties. Shiatsu heeft zijn effectiviteit reeds bewezen bij diverse kwalen en ongemakken: zoals slapeloosheid, depressiviteit en onrust, spierspanning, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, menstruele onregelmatigheden, geringe weerstand tegen infecties, ….. Maar Shiatsu werkt ook goed bij storingen in het menselijke stelsel van spieren en botten, aangezien het direct op de betrokken weefsels werkt. Het is daarom effectief bij de behandeling van rugpijn, verstuikingen en verrekkingen, hernia, tendinitis, stijfheid van nek en schouders, gewrichtspijnen, ….. Een Shiatsu behandeling duurt ongeveer 60 min en kost 40 €. Je moet niets meebrengen enkel losse kledij is gewenst zoals een trainingsboek. Na een Shiatsu behandeling kunnen er symptomen optreden zoals bij Reiki.

Naar top

Gezondheidscoaching: (verander je gedachten, gevoelens en gedrag).

Wat is Gezondheidscoaching:

Gezondheidscoaching is het uitvoeren van een gepersonaliseerd plan dat je samen met je coach hebt opgemaakt. Je gaat samen met je coach werken aan de relatie tussen lichaam , geest, sociale omgeving, de dynamiek tussen ziekte en gezondheid en de steeds verschuivende balans tussen de dagelijkse stressoren van het leven. Je coach stuurt je, ondersteunt inzichtverwerving, bewustwording, hij gaat je motiveren en helpt je bij de realisering van de samen afgesproken doelen en plannen. Ik help onder andere met op een efficiënte manier af te vallen en een nieuw eetpatroon aan te leren en eigen te maken, op de juiste manier beweging en sport in je leven te integreren, te stoppen met roken zonder dat het een marteling wordt, leren omgaan met stress- cvs, burn-out, vermoeidheid, leren omgaan met slaapproblemen, een betere weerstand leren opbouwen, gewoonweg meer energie hebben. Kortom coaching en ondersteuning bij alles wat je wil veranderen. Het helpt jou om je op het juiste spoor te brengen. Het is veranderen van gedachten, gevoelens en gedrag.

Waarom en wanneer ga je naar een gezondheidscoach:

1. Veranderen.
Iedereen wil vroeg of laat wel eens iets veranderen bij zichzelf.

2. Een gezonde geest in een gezond lichaam.
Onderschat de kracht niet van je geest.

3. Gezonde voeding: je bent wat je eet.
Gezonde voeding is niet gelijk aan light voeding.

4. Voorkomen is beter dan genezen.
Wees psychische en lichamelijke (chronische) klachten te sluw af. Welvaartsziekten zoals CVS, fibromyalgie, depressie, stress, diabetes, cardiovasculaire ziekten, obesitas, burn-out, allergieën, ADHD, kanker enz…..

5. Leer leven in de carastrofe van je leven.
Het is belangrijk een zekere rust te vinden in je leven, zeker in het oog van de storm. Leer er mee omgaan en leer vele zaken te relativeren en aanvaarden. Een mooi spirituele gezegde is (gebeurtenissen zijn zoals ze zijn) het is niet belangrijk wat er gebeurt is maar de manier waarop wij reageren en er mee omgaan is belangrijk .

Het coachingsproces gebeurd in drie fasen en zes stappen.

Fase I : Voorbereidingsfase :

1. Bewustworden

--------

Weten


2. Motivatie

--------

Willen


3. Besluit

--------

Kunnen

Fase II : Start/actie :

4. Doel

--------

Doen

Fase III : Behoud :

5. Behoud

--------

Blijven


6. Herval

--------

Doen


Aan de hand van huiswerk, vragenlijsten, het levenswiel, een voor- en nadelen matrix, opsporen van barrières, belemmerende opvattingen en oude ingeslepen patronen, gaan wij samen op zoek naar hulpmiddelen en vaardigheden om uw patronen en gedrag te kunnen veranderen en zoeken wij samen naar heel wat "tools" om op terug te vallen zodat je het kan blijven doen telkens opnieuw.

Naar top

Meditatie en spirituele begeleiding:

Meditatie verhoogt je concentratie, vergroot je zelfbewustzijn, stelt je in staat je stress te bestrijden, maakt je weerbaar, leert je jezelf te ontspannen en dit alles door je innerlijke harmonie te bereiken. Velen ervaren dat hun lichamelijke en geestelijke welzijn alsook hun omgang met anderen er spectaculair op vooruitgaan. Mediteren is eenvoudig via begeleiding aan te leren en te integreren in uw leven.
Spirituele begeleiding is bedoeld voor diegenen die zoekend zijn naar vragen en antwoorden. Soms wordt je geconfronteerd met belevingen die je niet kan plaatsen zoals: levendige dromen, visioenen, schimmen zien, stemmen horen, kleuren zien, onverklaarbare gebeurtenissen enz…. Dit zijn spirituele ervaringen, indien je dit niet kan plaatsen of er gewoon meer wil over weten kan je jezelf hierin laten begeleiden. Voor beide therapieën duurt een sessie één uur en kost 25 €.

Naar top

Ik geef regelmatig cursussen en lezingen:

De cursussen die ik momenteel geef zijn, het leren mediteren in groep, edelstenen daar wil ik wat meer over weten, en de lezingen gaan over bepaalde thema's, elk onderwerp komt dan uitvoerig aan bod. Eén maal in de maand komen wij samen in groep om te brainstormen en te filosoferen over wat er op dat moment op tafel wordt gegooid. Het is altijd verrassend welke thema's er naar boven komen.
Cursussen zijn in groep van minstens 5 personen en maximum 15 personen op een zondag van 10 tot 16u met warme maaltijd inbegrepen en kosten 55 euro. Er wordt ook steeds een verrassings geschenk voorzien om af te sluiten.
Lezingen gebeuren één- a twee maal per maand op vrijdagavond van 19.00 tot 21u30 en kosten 10 euro er wordt dan koffie, thee en frisdrank met een koekje voorzien.

Iedereen verdient het om zich eens goed te laten verwennen en zich te laten herbronnen met heel veel energie, dus doe het jezelf cadeau of geef het aan iemand waarvan je vindt dat hij/zij dit ook wel verdient. Er zijn cadeaubonnen te verkrijgen in de winkel. Heb je nog wat vragen over wat dan ook, aarzel dan niet en kom gerust en geheel vrijblijvend er over praten in de Prasioliet te Lier, Berlaarsestraat 38.

TEL: 0485/ 78 56 12

Naar top

Herbronnen: balans tussen lichaam en geest. Prijslijst:

Massage :Traditionele/Zweedse massage :

Voor een anderhalf uur gesprek incl

50 Euro

Energetische massage :

Voor een anderhalf uur gesprek incl

50 Euro

Hot-Stone massage :

Voor een anderhalf uur gesprek incl

50 Euro

Kruidenstempel massage :

Voor een anderhalf uur gesprek incl

50 Euro

Zoutstempel massage :

Voor een anderhalf uur gesprek incl

50 Euro

Shiatsu (drukpuntmassage) :

Voor een anderhalf uur gesprek incl

40 Euro

Mineraal therapie (ontgiften en ontslakken) :

Voor 60 min

40 Euro

Bachbloesemremedie :

Voor het uitpendelen + advies

10 Euro


Voor het bijvullen van de remedie

7 Euro

Reiki healing

Voor een anderhalf uur gesprek incl

40 Euro


Voor Reikibehandeling op afstand

15 Euro

Gezondheidscoaching :

De eerste sessie (start) 60 min

35 Euro


De daaropvolgende sessies 60 min

25 Euro

Meditatie en spirituele begeleiding :

Voor 60 min

25 Euro

Cursussen :

Op zondag van 10.00 tot 16.00 warme maaltijd inbegrepen

55 Euro

Lezingen :

Op vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 drank inbegrepen

10 Euro

Gesprekstherapie :

Op afspraak voor 60 min

25 EuroEen volle klantenkaart geeft recht op 10 procent van het totale bedrag, te gebruiken bij een volgende behandeling.