Mineralen en edelstenen

Het vermogen van edelstenen om de innerlijke krachten en talenten van de mens te wekken en te doen ontplooien vertelt iets over de bijzondere waarde van edelstenen.

Zich beter voelen of door het gebruik van edelstenen of mineralen in zijn natuurlijke vorm genezing op gang brengen klinkt bijna te simplistisch om geaccepteerd te worden in deze tijd. Toch weten we dat reeds eeuwen geleden in alle culturen gebruik werd gemaakt van mineralen en edelstenen ter ondersteuning van ziekten en emoties.

Edelstenen therapie is gebaseerd op deze ervaringen en helpt zowel bij in- als uitwendige ziektebeelden. Mineralen geven de nodige impulsen aan het lichaam om ziekte te veranderen in gezondheid. Edelstenen worden ook gebruikt tijdens Reiki behandeling om chakra's te deblokkeren.

De Winkel

In de winkel verkopen wij mineralen en half edelstenen zowel in de ruwe vorm, in de getrommelde als in de geslepen vorm. Daarnaast hebben wij in ons assortiment himalayazout en zoutlampen, wierook, wierookhouders, beelden, sieraden.